Cum scapi de purici într-o singură zi. Pune noaptea în mijlocul camerei un bol plin cu apă şi detergent de vase

Ai descoperit puricii in casa. Fie de la animalul de companie, fie adusi de pe drum. Se stie ca puricii stau in praf si fac salturi uriase. Vara ei se raspandesc foarte usor. Iata doua metode naturale prin care poti scapa de ei.
Cu menta
Zdrobeste intr-un mojar o mana de menta, piseaza-le pana cand va iesi uleiul din frunze. Pune pasta rezultata intr-un tifon, fara vreo picatura din sucul lasat de frunze. Agata tifonul in camera ta sau in alt loc care este infestat de purici. Asigura-te ca nu e la indemana copiilor sau a animalelor.
Toarna pe zgarda cainelui tau 1-3 picaturi de ulei de menta. Pune zgarda la gatul cainelui , avand grija ca locurile atinse de ulei sa nu vina in contact cu pielea acestuia.
Indeparteaza zgarda cainelui daca vezi ca se scarpina sau observi alte semne de alergie.
Adauga frunze de menta uscata in pungi de hartie. Pune aceste pungi pe podea. Daca ai prin preajma copii sau animale de companie, pune-le la inaltime, acolo unde ei nu pot ajunge.
Cu detergent de vase
Ai nevoie de:
• detergent de vase
un bol sau o farfurie
• lumanari tip candele mici
• apa calda
Pune noaptea o farfurie sau un bol pe podea, in mijlocul camerei. Umple recipientul cu apa calda. Daca folosesti un bol, umple-l jumatate, iar daca folosesti o farfurie, umple-o pana la margini.
Adauga in apa o cantitate importanta de detergent de vase. Pune cate o lumanare de ceai in centrul farfuriei sau bolului. Aprinde lumanarea. Puricii vor fi atrasi de lumina.
Cand vor sari catre lumina, se vor bloca in apa cu detergent. Astfel puricii sunt prinsi in capcana unde vor muri.
Cu sare
Ai nevoie de o punga de sare macinata fin si de un dispozitiv prin care o poti presara. Sarea va deshidrata si va usca puricii. Umple dispozitivul si presara sarea pe covoarele din camera infestata cu purici. Las-o sa actioneze 1-2 zile, apoi aspir-o complet.