Cum s-au cunoscut Christian Sabbagh și soția lui. Cei doi au ajuns acum la cuțite

Christian Sabbagh este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară. Celebrul jurnalist de investigație este cu adevărat un profesionist, cu o carieră de mare succes.

Dacă în acest plan îi merge foarte bine, se pare că are ceva probleme în plan sentimental, la care nu se aștepta, fiind îndrăgostit nebunește de cea de-a treia lui soție.

Cristian Sabbagh, despre iubirea la prima vedere
Christian Sabbagh este un bărbat de succes. Are o carieră recunoscută peste tot, este un specialist în domeniul lui și are patru copii minunați. Celebrul prezentator de știri a avut deja trei căsnicii până acum, dar de cea actuală este cel mai mândru și vorbește cu drag despre ea.

Cei doi s-au cunoscut întâmplător, dar Iulia i-a atras atenția, în primă fază, cu frumusețea lui. Pe atunci, ea era manechin la o prezentare de modă și așa s-a băgat în vorbă cu ea. A constatat că aceasta nu îl cunoaște, pentru că locuise în străinătate, iar acest lucru a fost cel care l-a atras și mai mult la ea.

„Am cunoscut-o pe Iulia la Istanbul, era manechin într-o prezentare de modă la care fusesem invitat. Mi s-a părut fascinant că nu ştia cine sunt, pentru că trăia în Spania de foarte mulţi ani. Era foarte frumoasă şi a fost ca o lovitură de fulger când am văzut-o. Am schimbat numere de telefon, am vorbit mult timp la telefon şi am reuşit să o conving să fim împreună”, povestea vedeta Kanal D.

Lucrurile au evoluat rapid între ei. Au păstrat legătura ceva timp și apoi au decis să dea o șansă iubirii lor. Se laudă că a fost vorba despre iubire la prima vedere și nu s-a ținut cont de diferența mare de vârstă dintre ei, Iulia fiind mult mai tânără, dar lucrurile nu mai sunt roz acum.

Iulia a cerut ordin de restricție
O bombă a lovit astăzi showbiz-ul românesc. Se pare că Christian și Iulia nu mai sunt în relații bune, așa că tânăra a apelat la ajutorul autorităților. Prezentatorul de la Kanal D va ajunge mâine, 7 octombrie 2021, în fața instanței după ce soția lui, Iulia Sabbagh a cerut ordin de restricție împotriva lui.

Sursa