CUM S-A TRANSFORMAT BOGDAN ARȘINEL DE-A LUNGUL TIMPULUI! CANCAN.RO ARE IMAGINI „GRĂITOARE” CU FIUL CELEBRULUI ACTOR!

Bogdan Arșinel, în vârstă de 52 de ani, este rodul dragostei dintre marele actor Alexandru Arșinel și soția sa Marilena.

Deloc atras de lumea cinematografiei, băiatul cel mare al artistului a îmbrățișat calea antreprenoriatului.

Business-urile pe care le deține i-au adus sume frumușele în conturi, datorii pe măsură, dar și bătăi de cap.

CANCAN.RO are dovada faptului că timpul nu iartă pe nimeni! Imaginile cu „transformarea” suferită de fiul cel mare al actorului, în galeria foto!

În 1966, la ștrandul Tineretului, Alexandru Arșinel o întâlnea pe Marilena. Dragostea avea să-i apropie mai mult și mai repede decât s-ar fi așteptat, astfel că după doi ani petrecuți împreună realizau că-și doresc o familie. Căsătoria civilă a fost „bifată” prima, iar apoi, în 1970, apărea pe lume Bogdan, primul copil al cuplului. Trei ani mai târziu se năștea și cel de-al doilea băiat, Cristian.

Cei doi moștenitori ai îndrăgitului actor n-au fost atrași de lumea actoriei, însă țelurile lor aveau să-i facă să cunoască și ei succesul. Pe cel financiar, mai exact!

Cum s-a transformat Bogdan Arșinel de-a lungul timpului!
Bogdan, fiul cel mare, a devenit inginer constructor, iar Cristian a terminat Facultatea de Drept. Nimic, deci, în sfera artei! Poate doar „arta” de a face bani. Însă, viața de om de afaceri nu avea să fie deloc simplă. Desigur, veniturile substanțiale au fost, de cele mai multe ori, potrivit declarației de avere, pe măsura sacrificiilor, însă totul a avut un preț.Parcă timpul nu l-a „iertat” deloc pe Bogdan Arșinel, iar la cei 52 de ani ai săi, fiul cel mare al îndrăgitului actor arată mult mai îmbătrânit. Dovadă stau cele mai recente imagini surprinse de paparazzi CANCAN.RO, când omul de afaceri se îngrijea de starea de sănătate precară a părintelui său.

Ce avere are fiul cel mare al actorului
Căsătorit cu Alice, director în Ministerul Afacerilor Externe, Bogdan Arșinel a reușit să strângă o avere substanțială. Potrivit informațiilor care reies din declarația de avere a soției sale, aceștia dețin un apartament de 170 de mp în Voluntari, iar în Grecia, o casă de vacanță de 154 de mp. La toate acestea se mai adaugă și două terenuri intravilan în Ilfov, unul de 688 mp și altul de 96 mp, dar și un teren agricol, în Botoșani de 120.487 mp, acolo unde funcționează un adăpost de animale.

La capitolul venituri obținute de soț, nora lui Alexandru Arșinel nu a trecut nicio sumă! Bogdan Arșinel, inginer de meserie, are însă o firmă care lucrează în domeniul construcțiilor și cea pe care soția lui a și împrumutat-o cu 340.000 de lei, dar lucrurile nu par să fie tocmai bune, conform raportărilor făcute la ANAF.