Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la nunta fiului lui Adrian Năstase Citeşte întreaga ştire: Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la nunta fiului lui Adrian Năstase

În acest weekend, Mihnea Năstase (28 de ani), fiul cel mic al fostului politician Adrian Năstase (71 de ani), s-a

căsătorit cu iubita sa, Corina Corolevschi (32 de ani). Cei doi sunt împreună de șase ani, iar acum și-au legat destinele în mod oficial.

Corina Corolevschi este fiica unui om de afaceri bogat din Constanța și fostă campioană la probe de viteză. La marele eveniment a participat și Gabriela Firea (49 de ani), împreună cu soțul său, Florentin Pandele (60 de ani).

Fostul edil al Capitalei a purtat o rochie neagră, lungă, cu aplicații din dantelă în partea de sus, în zona taliei și a bustului. Firea și-a accesorizat ținuta cu câteva bijuterii finuțe, la baza gâtului, și cu douăp brățări subțiri. Partenerul său de viață a optat pentru un costum clasic, negru și o cămașă albă.
“Și au trăit fericiți, până la adânci bătrâneți❤️ Casă de piatră, Corina și Mihnea! Să fiți fericiți și binecuvântați!🙏🤍🎂💐💞” – a scris Firea, în dreptul fotografiilor de la nuntă.