Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Slujba de Înviere, de la Biserica Romano-Catolică din Sibiu

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au participat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la slujba de Înviere la

Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu.

Înainte de a intra în biserică, preşedintele a transmis un mesaj românilor şi a făcut un apel la rugăciune pentru oamenii din Ucraina.

Carmen Iohannis, îmbrăcată simplu şi decent

Soţia preşedintelui a mers la Înviere la braţul şefului de stat.

A purtat un palton de culoare albastră, pentru a se asorta cu ţinuta soţului, iar, în zona gâtului, s-a apărat de frigul

năprasnic cu o eşarfă colorată. De observat a fost si lungimea rochiei, mult deasupra genunchilor, așa cum a obișnuit și până acum.

Înainte de a intra în biserică, preşedintele a transmis un mesaj românilor şi a făcut un apel la rugăciune pentru oamenii din Ucraina.

„Vă doresc tuturor sărbători fericite. Celor care, în aceste zile, sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sărbători pascale binecuvântate, iar celor mâine vor sărbători Floriile, le doresc Florii frumoase.

Tuturor, linişte, pace, zile frumoase şi cred că trebuie să subliniez: vă doresc tuturor pace. Şi pentru că vom intra în biserică, cred că este bine să ne rugăm pentru cei care, din păcate, suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pace. Sărbători fericite!”, a declarat Klaus Iohannis.

Ce mâncare preferată are soţia preşedintelui
Conform unui apropiat, Carmen Iohannis chiar este o gospodină bună. Nu cu mult timp în urmă, aceeași persoană, a făcut câteva confesiuni despre veleitățile soției președintelui Iohannis în bucătărie.

Acesta le-a dezvăluit celor de la Wowbiz faptul că preparatul preferat al acesteia este banala ciorbă de perișoare, despre care cel în cauză declara „E cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o eu vreodată”.