Cum l-a visat Constantin Enceanu pe Petrică Mîțu Stoian. „Mi-era teamă că nu reuşim să fugim cu el!”

Cum l-a visat Constantin Enceanu pe Petrică Mîțu Stoian.

Constantin Enceanu (58 de ani) este în continuare devastat după moartea lui Petrică Mîțu Stoian.

Cum l-a visat Constantin Enceanu pe Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a fost invitat, miercuri, la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, unde a dezvăluit că l-a visat pe Petrică Mîţu Stoian. „L-am visat azi-noapte! Pe mama mea am visat-o după 13 ani… Pe Petre l-am visat azi-noapte, mai era cu cineva… Imagine pe care am spus că am vrut să-mi rămână în memorie a fost, înainte să-i pună pânza preotul, eram la capatul lui… am vrut să-l privesc şi să-l strâng în braţe!

Am pus mâna pe umerii lui, m-a trecut un fior rece, nu ştiu de ce, şi i-am zis părintelui „Da, părinte, acum puteţi să faceţi…”. Azi-noapte, aceeaşi imagine mi-a apărut în minte şi mai era cineva cunoscut pentru că ne străduiam să-l luăm de acolo, să fugim cu el! M-am trezit foarte speriat, era 2:30, şi nu-mi venea să cred”, a spus Constantin Enceanu.

„Nu ştiu ce înseamnă visul ăsta! Cine ştie să le interpreteze.. m-aş bucura să-mi spună! Mi-era teamă că, aşa în vis, nu reuşim să-l luăm de acolo… Acea imagine mi-a rămas întipărită în minte! Nu pot să dorm mai mult de două-trei ore pe noapte”, a mai spus artistul.

Constantin Enceanu a dezvăluit că a avut un concert la doar o săptămână după moartea lui Petrică Mîţu Stoian, la Tulcea. „Am ţinut un moment de reculegere şi lumea a aplaudat… Mi-a fost foarte greu să mă adun, încercam să mă muşc de buze… În simţeam aproape de mine! Primele trei melodii… aş fi vrut să-mi văd faţa, parcă nu eram eu! Săptămâna viitoare aveam un eveniment împreună, peste vreo lună de zile aproape, în preajma Sărbătorilor, nu știu… M-au sunat oamenii ăia, nu știu ce o să facem!”, a mai spus Constantin Enceanu.