Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu.

Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu pe vremea lui Ceaușescu. Omul de afaceri a fost mereu în atenția presei,

însă părinții lui au ales să rămână discreți. După ce a rămas falit, Irinel a ajuns să ducă un trai modest cu care nu era obișnuit.

De-a lungul vremii, fostul afacerist a fost invidiat de multă lume pentru modul de viață extravagant pe care îl ducea.

Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu

Despre tatăl fostului om de afaceri se știe că a fost mai tot tompul prezent în viață publica, iar mama acestuia a preferat să rămână discreta și să nu apară atât de des la evenimente alături de fiul ei.

Georgeta Columbeanu a refuzat și apariția în reality show-ul în care protagoniști erau Irinel și Monica. O figură elegantă și discretă, mama lui Irinel Columbeanu nu comunica în fața camerelor de filmat.

Ion Columbeanu, tatăl afaceristului, era inginer de profesie și avea o suită de angajați în subordine. Mama lui Irinel

Columbeanu era secretară în cadrul unei instituții publice. La acea vreme, familia Columbeanu locuia la Ploiești și încă de pe atunci cei doi soți aveau o situație materială foarte bună.
Columbeanu își amintește cu drag de perioada adolescentei și povestea în urmă cu ceva timp că aceasta a fost una frumoasă,

raportat la cea a altor tineri de vârsta lui. Ion Columbeanu avea la vremea respectivă un salariu de 6000 de lei, o casă

impunătoare și două autoturisme. Însă, cu toate astea, Iri spune că acea perioadă a fost una destul de dificilă chiar și pentru el.