Cum arăta Zanni înainte de celebritate. Ce meserie a avut protejatul lui Velea

Zanni este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Protejatul lui Velea este foarte iubit de fanii lui, mai ales după participarea la Survivor, unde a câștigat premiul cel mare. Puțini știu cum arăta Zanni înainte să fie celebru, când nu se gândea că va ajunge la nivelul la care este astăzi.

Cât de mult s-a schimbat Zanni
Zanni este unul dintre cei mai controversați artiști. Câștigătorul Survivor a devenit și mai cunoscut de când a obținut premiul cel mare și se bucură de un mare succes. Piesele sale ocupă primele locuri în topul românesc și fanii îl iubesc pentru felul său de a fi.

Zannidache și-a schimbat mult înfățișarea în ultima perioadă. Este foarte atent la imaginea lui și încearcă mereu să aibă un look perfect, care să atragă atenția și să prindă la public. De-a lungul timpului s-a vopsit roșcat, portocaliu sau verde și a fost tuns chiar și la chelie, dar înainte nu avea deloc un stil atât de nonconformist.

Tânărul Zanni era mai retras și timid, nu îndrăzneț la fel ca acum. Nu avea deloc tatuaje și frizura era una simplă, ca a unui băiat obișnuit. Îi plăcea de pe atunci dansul și chiar participa la concursuri în acest sens