Cum arată și cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin, Maria și Katerina?

Vladimir Putin este acum în centrul atenției, după ordinul pe care l-a dat pentru invadarea Ucrainei.

Deși de-a lungul timpului președintele Rusiei a încercat să își țină viața personală în mare secret, câteva detalii despre

cele două fiice ale sale au fost făcute publice.

În ciuda popularitații sale, a reușit să își protejeze cu succes familia.

Însă nu toate detaliile private au rămas secrete, căci fosta soție, Lyudmila Shkrebneva, și fiicele lor Maria și Katerina nu au rămas mult timp departe de lumina reflectoarelor.

Cine este Vladimir Putin

Vladimir Putin este președintele Rusiei.

El a fost președinte interimar din 1999 până în mai 2000.

Apoi, el a fost confirmat ca președinte, din vara lui 2000 până în 2008. Următorul său mandat de președinte a început din anul 2012 încolo.

A fost prim-ministru al Rusiei între 2008 și 2012, înainte de a deveni din nou președinte în același an. Șeful statului rus, astăzi în vârstă de 67 de ani, s-a născut pe 7 octombrie 1952. El a fost cândva spion KGB.

Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya din 1983 până în 2014. Cei doi au împreună două fete: Maria și Yekaterina.

În ceea ce privește relația lui Vladimir Putin cu fiicele sale, fosta soție a acestuia, Lyudmila Shkrebneva, a susținut că președintele Rusiei își „răsfăța” copiii, întimp ce ea își asuma rolul de părinte autoritar.

Citeste si: Statuia de ceară a lui Putin a fost retrasă din Paris. Cine îi va lua locul

”Nu toți tații sunt la fel de iubitori cu copiii lor ca el. El le-a răsfățat mereu, în timp ce eu eram cea care trebuia să le disciplineze.”, a spus femeia care i-a stat alături 30 de ani.

Cine este Maria Vladimirovna Putina
Mariya – cunoscută acum sub numele de Maria Vorontsova – s-a născut pe 28 aprilie 1985. Ea este prima fiică a lui Putin, provenită din căsnicia cu Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya.

Tânăra este medic endocrinolog și și-a făcut o carieră în cercetarea medicală. Fiica cea mare a lui Putin ar fi expertă în nanism.

Mariya ar fi căsătorită cu omul de afaceri olandez, Jorrit Faassen. Se pare că Maria și Faassen au un copil, pentru că Putin i-a spus cineastului Oliver Stone în 2017 că este bunic. Când Stone a întrebat dacă s-a jucat cu nepotul său, Putin a răspuns: „Foarte rar, din păcate”.

Cine este Katerina Tikhonova
Yekaterina, în vârstă de 33 de ani, cunoscută sub numele de familie al bunicii ei materne, Tikhonova, a trecut de la a fi o dansatoare „rock’n’roll” la conducerea unei noi inițiative majore de inteligență artificială rusă.
Ea a fost căsătorită anterior cu cel mai tânăr miliardar al Rusiei, Kirill Shamalov, în vârstă de 38 de ani. Astăzi, cei doi sunt divorțați.

Cunoscută sub numele de Katerina, ea a obținut un doctorat de la Universitatea de Stat din Moscova după ce a finalizat un studiu despre a ajuta cosmonauții și piloții să se orienteze în condiții dificile.