Cum arată mormântul Stelei Popescu la aproape 3 ani de la moartea iubitei actrițe.

La doi ani și opt luni de la moartea îndrăgitei Stela Popescu, pare că familia a și uitat drumul spre cimitir, pentru a-i aprinde o lumânare. Mormântul actriței din cimitirul Cernica arată dezolant, iar oameni

care i-au fost apropiați Stelei susțin că fiica sa, căreia i-a lăsat toată averea, merge foarte rar la locul său de veci.

Stela Popescu a lăsat în urmă un bloc şi trei vile, în valoare de peste un milion de euro, însă fiica ei, Doina Maximilian (65 ani), care a intrat în posesia moştenirii, pare că a dat-o uitării. O bătrânică a povestit pentru Click!

că fiica actriței este văzută tot mai rar la cavoul mamei, unde acum zac doar câteva flori arse de arşită.

‘Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic’, au declarat surse pentru Click!.