Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie la 64 de ani

Monica Tatoiu a lăsat agitația Capitalei și a plecat într-o vacantă alături de soțul ei pe plaiuri exotice.

Mai exact, ea se află în Santa Catalina, o destinație din Oceanul Pacific.

Ceea ce a surprins mai mulți internauți este ținuta îndrăzneață pe care a îmbrăcat-o femeia de afaceri. Iată cum arată Monica Tatoiu în costum de baie la 64 de ani.

La cei 64 de ani pe care îi are, Monica Tatoiu trăiește o viață la care multă lume doar visează. Femeia de afaceri călătorește și își petrece timpul fară să fie nevoita să se mai gândească la ziua de mâine, situația financiară pe care o are fiind una de invidiat.

În ultima perioadă, Monica Tatoiu nu se mai stresează așa mult cum o face pe vremuri și prefera să-și ocupe timpul călătorind în multe vacanțe exotice. Chiar dacă a ajuns la vârsta de 64 de ani, femeia de afaceri este într-o formă de zile mari. Monica Tatoiu se află în aceste zile în America, în Santa Catalina unde se bucură de plajă, soare și valurile Oceanlui Pacific. Femeia de afaceri a postat pe rețelele de socializare fotografii din zonă, alături de soțul ei și inclusiv în costum de baie. Astfel, se vede cum la cei 64 de ani Monica Tatoiu este într-o formă foarte bună, potrivit okmagazine.ro.