Cum arăta Mirela Vaida în urmă cu 9 ani. Fotografia de la o petrecere pe care n-a mai văzut-o nimeni, până acum

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Chiar dacă și-a mai schimbat aspectul fizic de-a lungul timpului, a rămas aceeași prezență încântătoare pe micile ecrane.

Acum, o prietenă de-ale ei a postat pe internet o poză de colecție, realizată în urmă cu 9 ani.

În urmă cu nouă ani, în 2012, Mirela Vaida prezenta emisiunea „Mireasă pentru fiul meu’. Din imagine ne putem da seama cât de mult s-a schimbat vedeta, odată cu trecerea timpului. Valentina Fătu, prietena Mirelei, a postat această imagine de colecție pe contul ei de Facebook.

Mirela Vaida se afla la o petrecere, alături de bunele ei prietene, printre care se număra și actrița Adriana Trandafir. Cu toate că s-a transformat de-a lungul anilor, trăsăturile prezentatoarei de la Antena 1 o fac ușor de recunoscut totuși, chiar și în pozele vechi.

În tot acest timp, Mirela și-a făcut o familie superbă, alături de Alexandru Vaida, cu care s-a căsătorit în urmă cu 11 ani. Cei doi formează un cuplu extrem de discret și de sudat. Au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță, dar nu exclud nici varianta de a mai face încă un copil.

„Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?’, a declarat Mirela Vaida pentru click.ro.