Cum arată Mariana, tânăra care seamănă izbitor cu Denisa Manelista! Fanii au crezut că nu văd bine: „Mi s-a făcut pielea de găină”

Internauții au avut parte de un șoc când au văzut asemănarea izbitoare dintre Mariana și Denisa Răducu.

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai iubite și îndrăgite cântărețe de manele din România.

Din nefericire, a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă la vârsta de numai 27 de ani.

După lupte nenumărate organismul ei a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În urma ei au rămas multe lacrimi amare, suspine și păreri de rău. Părinții artistei au fost pur și simplu îngenuncheați de moartea fiicei lor, iar rănile nu s-au vindecat nici astăzi, la cinci ani de cânt a trecut la cele sfinte.
Pe platforma TikTok, o tânără pe nume Mariana i-a speriat pe internauți, care pur și simplu au crezut prima oară că nu văd bine. Fata este parcă sosia Denisei Răducu, asemănarea fiind pur și simplu izbitoare.

„ Tu nu cumva ești copila Denisei?”
Sora, fiica sau pur și simplu o rudă, asta se întreabă toți cei care au intrat pe pagina de TikTok a Marinei. Tânăra și Denisa sunt parcă trase la indigo și au mai multe trăsături care pur si simplu trădează asemănarea. Fata a primit o avalanșă de mesaje în secțiunea de comentarii de la fanii artistei.

„Doamne, am crezut că e Denisa”, „Dacă te-ar vedea mama ei…”, „Mi s-a făcut pielea de găină când am văzut-o”, „Tu nu cumva ești copila Denisei?”, „S-a născut Denisa a doua oară”, „M-am speriat la început”, „Dacă te-ar vedea mama Denisei sigur ar fi cea mai fericită mamă din lume”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre.

Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea repede dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. 😭😭🙏”, este mesajul scris de o prietenă apropiată a Denisei.