Cum arată Loredana Groza fără machiaj la vârsta de 51 de ani

Loredana Groza este tare mândră și are și de ce, asta pentru că are o carieră de invidiat, dar mai mult decât atât,

blondina se poate lăuda cu faptul că la cei 51 de ani pe care i-a împlinit nu de mult devine din ce în ce mai frumoasă pe zi ce trece.

Astfel, jurata de la X Factor nu se dă sub nicio formă înapoi atunci când vine vorba să posteze fotografii în mediul online nemachiată.

Ce spune Loredana Groza despre felul cum își ingrijește tenul
În nenumărate rânduri Loredana Groza a dezvăluit secretele sale de frumusețe, însă atunci când vine vorba de ten, blondina are un ritual pe care îl respectă cu sfințenie de ani buni și de la care nu se abate niciodată.

Astfel, potrivit spuselor sale, indiferent de cât de obosită ar fi, Loredana se demachiază mereu, această procedură fiind obligatorie pentru a te bucura de un ten impecabil și fără imperfecțiuni. De asemenea, tot seara, vedeta își aplică pe față un ser contra îmbătrânirii pielii, o cremă de noapte, dar și o cremă de ochi.

Totodată, rutina de dimineață este asemănătoare cu cea de seară, așa că imediat după ce se trezește, Lorena Groza aplică cremele contra îmbătrânirii pe ten, iar elementul cheie în a avea un ten perfect este hidratarea, așa că pe stomacul gol-goluț, blondina bea doi litri de apă dimineața.

”Degeaba te dai cu creme, dacă nu te hidratezi și pe interior”, spunea Loredana în urmp cu ceva timp.