Cum arată Liviu Dragnea în prima zi de libertate! Eliberarea lui a scos oamenii în stradă

UPDATE/ Dragnea a fost așteptat la poarta Penitenciarului Rahova și de către iubita lui, Irina Tănase. Cei doi s-au sărutat în văzul tuturor.

Iubita fostului lider PSD a declarat că a plâns când a aflat că va fi eliberat.

Este prima zi de libertate a lui Liviu Dragnea după cei doi ani în care a stat după gratii. Vestea că fostul lider al PSD a fost eliberat a împărțit România în două. Tribunalul Giurgiu a admis cererea lui de eliberare condiționată. Liviu Dragnea a stat în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Prima zi de libertate a lui Liviu Dragnea. Cum arată acum fost lider al PSD
Liviu Dragnea a ieșit din închisoare și a acordat un interviu jurnaliștilor care l-au așteptat la poarta penitenciarului. Fostul lider al PSD a ținut să le mulțumească celor care, în perioada în care a stat închis, i-au trimis scrisori de susținere.

Vreau să le multumesc zecilor de mii de români care mi-au trimis scrisori. Vreau să le spun celor doi băieți din Piatra Neamț că am urmărit cu atenție ce mi-au trimis. Toate scrisorile sunt scanate, iar cu acordul lor le voi publica, a spus Liviu Dragnea.

Despre perioada de detenție, Liviu Dragnea a declarat că au fost doi ani și două luni de chin și suferință. El a spus că se consideră un deținut politic și că acum că a scăpat de închisoare va munci la firma fiului său. Dragnea a ținut să sublinieze că România s-a schimbat în perioada în care el a stat închis.