Cum arăta Kim Kardashian la 16 ani: fustă scurtă, mărgele ieftine la gât și agrafe în păr

Kim Kardashian nu seamănă deloc cu adolescenta care era în liceu și nu de puține ori își exprimă uimirea în legătură cu transformarea uriașă prin care a trecut.

Kim Karashian nu se rușinează când cineva pomenește de trecutul ei. De multe ori, starleta vorbește despre evenimente din copilăria ei sau publică pe rețelele sociale fotografii din adolescență. Starleta a postat recent o imagine din perioada liceului și a stârnit milioane de reacții.

„1996! Este o ținută de la Judy (lanț de magazine din Los Angeles – n. red), mărgele și agrafe pentru mine…” a scris Kim pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare purtând o fustă scurtă, în perioada liceului.

Amuzați, unii dintre admiratorii ei i-au transmis că seamănă cu Tina Belcher, unul dintre personajele serialului animat Bob’s Burgers. Dar, chiar n-a văzut nimeni cât de bine seamănă cu Scarlett Johansson la 16 ani?

Kim Kardashian a absolvit cursurile Liceului Marymount din Los Angeles, o unitate școlară catolică, de fete. La întâlnirea de 20 de ani de la absolvire, actrița și-a revăzut fostele colege și a pășit cu emoție pe „aceleași holuri pe care mergeam acum 20 de ani”.

La întâlnirea cu fostele colege, Kim Kardashian nu a purtat bijuterii și nu s-a îmbrăcat ostentativ, ceea ce a atras simpatia internatuților, scrie perfecte.ro

Kim Kardashian, care va împlini 41 de ani în luna octombrie, are o avere estimată la 900 de milioane de dolari. Conform presei de peste Ocean, vedeta se află în proces de divorț de Kanye West.