Cum arata iubita lui Ion Smecherul. De ce s-au despartit chiar inainte ca barbatul sa fie gasit fara suflare

Ion Șmecherul era un personaj îndrăgit de fani, care apărea constant în vlog-urile lui

Iancu Sterp, acolo unde ciobanul încânta cu fiecare apariție.

Până să treacă în neființă, bărbatul a trăit o poveste de dragoste cu o fată, pe care, însă, a părăsit-o pe motiv că acesteia nu-i plăcea munca.

De pe YouTube, s-a aflat de legătura amoroasă pe care Ion Șmecherul a avut-o cu Simona, o fată dintr-un sat vecin.

Cei doi au format un cuplu câteva luni. S-au despărțit, însă, brusc, cu puțin timp înainte ca bărbatul să fie găsit fără suflare.

La început, relația dintre Ion Șmecherul și Simona a mers perfect. După o perioadă, s-au mutat împreună și aveau în plan să devină părinți. Ciobanul a pus, însă, punct poveștii de iubire, pe motiv că tânăra nu era deloc femeie de casă.

“Mie nu mi-e dor de Simona, eu n-am treabă cu o muiere din asta, care nu știe să facă o mâncare, nu știe să spele o haină. Eu de șase luni am stat cu ea, nu știe să facă absolut nimic, vorbește singură, nu-mi trebuie muiere mie din asta”, spunea Ion Șmecherul despre Simona, la puțin timp după despărțire.

În cursul zilei de miercuri, Culiță Sterp a dezvăluit că Ion Șmecherul a murit după ce a intrat în comă aloolică. Bărbatul a băut enorm în ultima perioadă, deși apropiații i-au explicat că nu este bine pentru sănătatea lui.