Cum arată iubita de 28 de ani a lui Aurel Tămaș

Aurel Tămaș a divorțat de fosta lui soție după 20 de căsnicie. Cei doi soți au hotărât să pună capăt relației lor, iar motivul ar fi noua parteneră a cântărețului de muzică populară.

Aurel Tamaș a divorțat de soția sa după o căsnicie de 20 de ani. Potrivit unor surse, acesta are o altă parteneră cu 30 de ani mai tânără, fiind un model de succes, cu o activitate interesantă în modelling.

Chiar dacă artistul de muzică populară neagă relația, apropiații celor doi susține altceva, iar soția sa confirmă acest

lucru. Eliza Ancău are 28 de ani și a fost studentă la Facultatea de Științe Politice din Cluj. Tânăra a câștigat mai

multe concursuri de frumusețe , inclusiv Miss România. Apropiații celor doi precizează că tânăra se bucură necondițioant de atenția iubitului mai în vârstă decât ea cu 30 de ani.

„Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se

feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu

a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună însă nu mai au nici o treabă”, a declarat o sursă din anturajul artistului.

Tânăra de 28 de ani a lucrat în emisiunea artistului, iar acum aceasta îl impresariează pe Aurel Tămaș, motiv pentru care artistul susține că relația dintre ei doi este strict profesională.

„Nu este adevărat. Fata asta lucrează la televiziune la mine, s-a ocupat de managerierea unor artişti şi a mers în America pentru că ea a organizat turneul. Din partea unora, m-ar putea cupla şi cu bărbaţi”, a declarat artistul.