Cum arată Ion Ţiriac la 82 de ani, la plajă! A fost surprins chiar la Mamaia

Ion Ţiriac este miliardar, dar asta nu îl împiedică să se relaxeze pe noi pe litoral. Fostul jucător de tenis, ajuns la 82 de ani, a fost surprins la plajă, la Mamaia.

Cei de la wowbiz.ro l-au surprins la plajă, el fiind supravegheat cu atenţie de unul dintre bodyguarzii săi. Asta în situaţia în care el este cel mai bogat român, cu o avere de 1.3 miliarde de dolari.

Ion Ţiriac, apariţie rară alături de copiii săi. Miliardarul român şi-a scos la masă doi dintre cei trei urmaşi pe care îi are.

Fostul jucător de tenis s-a plimbat, pe străzile din Bucureşti, cu una dintre maşinile de epocă din colecţia fabuloasă de bolizi pe care o deţine. S-a oprit la o terasă din zona de nord a Capitalei.

Omul de afaceri a luat prânzul cu Ion Alexandru şi Ioana Natalia. Au profitat de moment şi au vorbit despre proiectele în care sunt implicaţi.

Fiica de 22 de ani a lui Ion Ţiriac a atras toate privirile. Tânăra a radiat la braţul tatălui ei, mai ales că aceştia sunt văzuţi de puţine ori împreună în spaţiul public. Potrivit evz.ro, în momentul în care s-a ridicat de la masă, Ioana Natalia a primit un card de la tatăl ei. Şi Ţiriac Jr a părut a fi foarte protector cu sora lui.

Ioana Natalia s-a văzut rar cu tatăl ei. A copilărit în Monte Carlo şi, după ce a absolvit Şcoala Americană din Bucureşti, s-a mutat la Miami pentru a studia jurnalismul. Îi calcă pe urme mamei ei, Sophie Ayad, care este o cunoscută ziaristă din Egipt.