Cum arăta înainte de operațiile estetice Bianca Pop. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a fost implicată în mai multe scandaluri

Bianca Pop atrage privirile atunci când îşi face prezența, însă, înainte de operațiile estetice arăta total diferit.

A ajuns să fie una din cele mai controversate prezențe din showbiz-ul romanesc după ce a participat la Insula Iubirii.

Într-un interviu a declarat că prețul unei nopți de amor cu ea este 100.000 de euro.

Cum arăta înainte de operațiile estetice Bianca Pop
În timpul emisiunii, Bianca nu ezita să îşi etaleze silicoanele pentru a-i ispiti pe ceilalţi participanţi.
[
În urmă cu 13 ani, brunetă nu avea nici o operație estetică, iar hainele pe care le purta atunci îi ascundeau decolteul de care nu era deloc încântată.

După ce şi-a îmbunătăţit situaţia financiară, Bianca a umblat și la formele sale.

Astfel, și-a mărit sânii, buzele și și-a operat nasul. Totodată, și-a tatuat sprâncenele, poartă extensii de gene și este foarte bronzată.

Cu look-ul actual, ispita face furori pe „Insula Iubirii’ și nu are nici o problemă să recunoască faptul că este o femeie „scumpă’, cu pretenții de la bărbații din viața ei.

„Dacă tot va macină gândul cum arătam fără operaţii estetice, uitaţi aici două poze unde sunt 100% naturală, aveam 18 ani

[şi una de acum. Nu îmi este ruşine să recunosc că am apelat la bisturiu! Dimpotrivă! Nu consider că frumuseţea mea stă în

rinoplastie, buze şi silicoane (…)”, a spus Bianca, în dreptul unor fotografii cu ea din perioada când era naturală 100%.

A fost implicată în mai multe scandaluri
Diva a trecut prin momente de coșmar, fiind drogată și violată, iar acum s-a hotărât să dezvăluie tot ce s-a întâmplat. Bianca Pop a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, miercuri dimineață. Bianca Pop susține că un cunoscut de-al său ar fi drogat-o, iar apoi a abuzat de ea.

Cadrele medicale de pe ambulanța sosită de urgență au hotărât să o transporte imediat la spital, pentru a o ține sub observație. Astfel, Bianca Pop a fost luată cu salvarea miercuri dimineață, după ce i s-ar fi dat să consume substanțe interzise. Vedeta spune că s-a simțit foarte rău, după ce a fost drogată pentru prima dată în viața ei și a avut nevoie de intervenția medicilor.

„Am 2 zile în care nu am mâncat nimic și nu am dormit nimic. Două zile în care am văzut mult praf, am aspirat mult praf și aștept să vină cineva să mă ducă pentru că nu vreau să mai stau, vreau să plec acasă.

Adică nu vreau să plec acasă, vreau să plec la IML, vreau să fac analizeze de droguri pentru că am fost drogată. Chestii urâte, nu-mi mai pasă de nimic. Toată lumea să intre la pușcărie și cu asta, basta”, declara Bianca Pop la acea vreme.

La priveghiul lui Emi Pian a fost scoasă afară de femeile Duduienilor
”Eram afară cu mascații, am mers așa frumos, aranjată de tocuri și stăteam, povesteam, toată lumea glumea, își făcea poze cu mine, că lumea mă place. Și la un moment dat vine Ciprian Pian și zice: ”Bianca, du-te, că e aici soția mea și o să vină la tine.” Și zic: ”ok, dar stai puțin că vreau să-ți zic ceva”.

Dar el fiind stresat și era acolo și nevastă și amanta, el a plecat, dar s-a comportat frumos. Și după a venit nevastă-sa la mine cu un @#$% și a început să vorbească urât și nici nu știam cine e.

Am mers la priveghi, a doua oară, am zis: ”frate, dacă să merg, merg”. Adică nu credeam, înțeleg eu că sunt @#$%%, dar totuși cu mascați să faci așa… Să vezi ce circ fac eu pentru treaba asta, să mor eu, ce panaramă fac, dar de data asta chiar vreau o lege în România, pentru @#$% și pentru oricine care greșește, să plătească. Adică, stai puțin, trăim în junglă?!”, spunea Bianca Pop la Antena Stars.