Cum arăta Gina Pistol în tinereţe. Lucra ca vânzătoare într-un magazin din Roșiori

Cum arăta Gina Pistol în tinereţe, proaspăta mămică care la început lucra într-un magazin din Roșiori. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley, iar de curând au devenit părinții unei fetițe.

În ultimii ani, Gina a fost mereu în prim plan și a reușit să se impună în televiziune cu emisiunile “Chefi la cuțite” și “Asia Express”.

Cu toate acestea, anumite detalii din viața frumoasei blondine au rămas neștiute.

Cum arăta Gină Pistol în tinereţe când lucra în Roșiori de Vede
Numele real al Ginei este Georgeta Pistol, iar vedeta s-a născut în Roșiorii de Vede, acolo unde a și absolvit Școala de Arte și Meserii. Deoarece nu o ducea tocmai bine din punct de vedere financiar, vedeta a fost nevoită să accepte job-ul de vânzătoare, la un magazin din orașul natal.

Cu mult timp înainte să-l cunoască pe Smiley, Gina Pistol avea o înfățișare cu totul diferită față de cea de acum. Vedeta era tot blondă, însă se pare că prefera șuvițele, era tunsă scurt, se machia mai strident și avea câteva kilograme în plus.

Gina Pistol, acuzată că a abuzat de operațiile estetice
Din cauza faptului că fața vedetei este, acum, ușor umflată, internauții au pus-o la zid și au acuzat-o că și-a injectat buzele și pomeții.

Sinceră și asumată, și a mărturisit că reține apă, aceasta fiind cauza pentru care este mai umflată la față și la nivelul mâinilor.

„Nu, nu mi-am înjectat nimic în obraji și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi, trei litri, rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel”, a spus Gina Pistol.

„Asta că să încetați cu mesajele să nu îmi mai injectez în buze și în obraji. Pur și simplu rețin apă, așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri”, a continuat Gina.

Ce reacție a avut Laura Cosoi după ce Gina Pistol a născut
Relația Laurei cu Smiley a fost foarte mediatizată la acea vreme, dar despărțirea i-a lăsat, totuși, pe cei doi în relații foarte bune. De aici, de altfel, și reacția Laurei după ce a aflat și ea marea veste din showbiz-ul românesc.