Cum arată femeia care l-a făcut pe Liviu Vârciu tată pentru prima oară. E de o frumusețe rară

În trecut, Liviu Vârciu a trăit o frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat o fetiță care acum este o o adevărată domnișoară.

Puțini sunt cei care știu că înainte de căsnicia cu Adelina Pestrițu, Vârciu a avut o relație cu o femeie originară din Arad. Ramona Teiceanu se numește femeia care l-a făcut pe Vârciu tată pentru prima oară.

Ea este femeia care l-a făcut pe Vârciu tată pentru prima oară
Ramona Teiceanu a rămas însărcinată pe când avea 22 de ani, iar Liviu era cu un an mai mic decât ea. Tânăra a decis să păstreze sarcina, chiar dacă nu după mult timp cei doi avea să se despartă. Ramona, pe care prietenii o alintau Ami, este o femeie care dintotdeauna a iubit discreția.

Prima femeie care l-a făcut tată pe Liviu Vârciu avea o carieră în modelling la care a trebuit să renunțe pentru a se ocupa de copil. Toate sacrificiile mamei au fost de folos pentru Carmina, fiica Ramonei și a lui Liviu.

Acum fata are 19 ani și este de o frumusețe răpitoare. Carmina îi seamănă leit mamei sale care, la vârsta de 41 de ani, arată incredibil. De altfel, fata lui Liviu Vârciu este mândră foc de mama ei și arată asta cu orice ocazie. Carmina și mama ei seamănă ca două picături de apă.