Cum arăta Brigitte Năstase înainte de cele 19 operaţii estetice. Avea trăsături frumoase

Brigitte Năstase a impresionat de-a lungul anilor. A apelat în ultimii ani de multe ori la ajutorul medicilor esteticieni. Este transformată, iar dovadă sunt pozele cu ea de acum câţiva ani. Avea trăsături foarte frumoase, naturale, cum orice fată şi-ar dori.
Brigitte Năstase a început seria transformărilor cu ani în urmă. Pe când avea 15 ani, ea uimea cu un chip natural, extrem de frumos. Avea trăsături speciale, cum orice fată şi-ar dori.
Iată că anii au trecut, iar ea a început să simtă gustul celebrităţii. A decis să se facă blondă, a pozat într-o revistă pentru adulţi, şi să îşi facă prima intervenţie, la nivelul sânilor. Au urmat apoi multe altele, care au transformat-o complet.
Acum trei ani, Brigitte spunea că e mulţumită de cum arăta.
Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e. Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri. De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții. Câte operații estetice mi-am făcut? Am implant mamar, la sâni, am implant de sprâncene, am o reconstrucție musculară la nivelul fetei din cauza bioalcamidei pe care o aveam și un transfer de grăsime (și-a mărit posteriorul – n.r.). Sunt destule. Eu am 40 de ani peste câteva luni, consider că e frumos să arăți tânăr și dacă poți să faci aceste mici artificii, de ce nu?’, spunea Brigitte Sfat pentru WOWbiz.ro în 2016.