Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe. Este cu 25 de ani mai în vârstă decât președintele Franței

Președintele Emmanuel Macron a creat multe controverse din cauza poveștii lui de iubire cu soția lui, Brigitte, din cauza diferenței de vârstă imense dintre ei. Cei doi sunt împreună de 13 ani, de pe vremea când actualul președinte al Franței era doar un adolescent.

Emmanuel Macron are o nevastă cu 25 de ani mai bătrână decât el

Cei doi au acum o relație trainică, de mai bine de un deceniu, dar viața nu le-a fost așa ușoară mereu. Emmanuel Macron a cunoscut-o pe soția lui când avea doar 16 ani, iar ea îi era profesoară.

Fiind pasionat de literatură, adolescentul Macron a participat la un curs de teatru, la care profesoară era nimeni alta decât Brigitte, care la acea vreme era căsătorită și avea trei copii.

Pasiunea lui Macron a început să crească din ce în ce mai mult pentru profesoara lui, astfel încât la vârsta de 17 ani el i-a spus că o să se căsătorească cu el.

”La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus: Orice vei face, eu o să mă însor cu tine”, a declarat soția lui Macron.

La acea vreme, Emmanuel Macron era doar un adolescent, iar Brigitte Macron avea 40 de ani. Părinții lui Macron i-au interzis profesoarei să se mai vadă cu fiul lor, măcar până acesta împlinește 18 ani.

André-Louis Auzière, sotul lui Brigitte la acea vreme, a descoperit realitatea crudă după ce vecinii l-au avertizat că un adolescent o vizitează suspect de des pe profesoară, încărcat cu flori şi şampanie. Umilit, bancheul și-a părăsit soția și domiciliu conjugal, punând punct astfel unei căsnicii de aproape 20 de ani.