Cum arăta Bianca Brad atunci când a câștigat titlul de „Prințesa frumuseții”. Angelică, dar totodată seducătoare

Puțină lume își mai aduce aminte cum arăta Bianca Brad la începutul anilor 90, atunci când a câștigat titlul de „Prințesa frumuseții”. Vedeta a avut mereu acea frumusețe perfectă, angelică, care a propulsat-o în prim-planul showbiz-ului. Deși mulți cred că a fost una dintre elevele Zinei Dumitrescu, Bianca Brad a ajuns să facă modelling din întâmplare.

Bianca Brad a câștigat tilul de „Prințesa frumuseții” în anul 1990, iar în perioada 1997-1998 ne zâmbea de la televizor, din celebrele reclame la săpunul „Lux”. A defilat pe podium, a făcut ședințe foto, a jucat în filme, a prezentat evenimente și festivaluri, iar apariția ei era și este fermecătoare. Acum, la 55 de ani, Bianca Brad povestește lucruri mai puțin știute despre lumea fascinantă a modelling-ului.

Cum arăta Bianca Brad atunci când a câștigat titlul de „Prințesa frumuseții”
Bianca Brad a avut mereu acea frumusețe perfectă, angelică. Ochi albaștri, păr lung, blond, buclat, zâmbet atrăgător și un trup mlădios, ca trestia. Acestea au fost atuurile fizice care au propulsat-o în prim-planul showbiz-ului anilor ’90. Deși mulți cred că Bianca Brad a fost una dintre elevele Zinei Dumitrescu, iată că nu este așa. Bianca a ajuns să facă modelling, din întâmplare.

„Eu am fost aleasă doar că m-am dus să-l văd pe fratele meu, care era angajat ca manechin, și care m-a luat să-mi arate cum e pe acolo. Atunci m-a văzut cineva și i-a zis că nu a știut că are o soră așa de frumușică, subțirică și m-a pus să urc pe scenă (…). Mi-a spus atunci că mă așteaptă să termin liceul și să vin la ei. Pe vremea lui Ceaușescu nu puteai să te angajezi fiind elev, nu aveai cum”, a povestit Bianca Brad, într-un interviu recent pentru Ego.ro.

Intrarea în lumea modei i-o datorează fratelui ei Marian, care era student la seral și lucra ca manechin. Pe atunci, când era în ultimul an de liceu, a mers să-l vadă într-o prezentare de modă și a fost remarcată de una dintre creatoarele de modă. Tot în acea vreme, a făcut pasul și spre cinematografie.

„Spre lumea filmului am fost îndrumată de către mama mea, care, nefiind lăsată de părinţi să devină actriţă, a încercat să-şi împlinească visul prin mine. Primul film în care am jucat a fost «Al patrulea gard lângă debarcader» în regia Cristianei Nicolae. Eram în liceu când, în urma unui anunţ în ziar, mama m-a luat de mână şi m-a dus la probe”, a mai spus Bianca Brad.

Bianca Brad, secrete din showbiz-ul anilor 90
„Pe vremea aceea nu exista să vină cineva să te machieze, să te coafeze. Trebuia să vii de acasă. Căram sarsanele cu farduri, ciorapi, curele, accesorii. Prima mea prezentare, de fapt, a fost o intrare foarte scurtă. Am înlocuit o manechină la Casa Venus. Eu nu am lucrat la Casa Venus, nu am fost una din fetele doamnei Zina, dar atunci am intrat pentru că avea nevoie și am ajutat.

Însă, prima mea apariție a fost la scurt timp după aceea, când am fost la CAER (Consiliul de Ajutor Economic Reciproc), la Sibiu, era o prezentare uriașă, cu reprezentanți din țările membre CAER (URSS, Germania de Est, Bulgaria, Polonia, Cehoslovacia, Ungaria și România) și eram foarte emoționată. M-am uitat la casete ulterior, mergeam ca un băț, dreaptă, și degetul arătător din mâna dreaptă era ca o țepușă, toată emoția era acolo strânsă, dar m-am descurcat bine”, a povestit Bianca Brad.