Cum arată acum mama Mihaelei Rădulescu. Cele două seamănă foarte bine

Ea este cunoscută de o țară întreagă, însă puțini sunt cei care știu cum arată Marilena Țiganu, mama Mihaelei Rădulescu.
Fosta profesoară de română și-a păstrat același zâmbet discret și fermecător, pe care i l-a transmis și fiicei sale, care
îi seamănă teribil.
Cum arată mama Mihaelei Rădulescu. Ea activează în showbiz de 27 de ani și este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete autohtone.
Puțini știu însă cine este și cum arată mama Mihaelei Rădulescu, cea care i-a fost permanent alături vedetei.
Extrem de discretă, deoarece Mihaela a reușit să-și țină departe mama de ochii indiscreți, Marilena Țiganu i-a fost mereu sprijin fiicei sale, dar și nepotului ei Ayan, de creșterea căruia s-a ocupat o perioadă, la Monaco, unde Mihaela locuiește în prezent.
Cu ani în urmă, mama Mihaelei Rădulescu a acceptat să apară alături de fiica ei într-un pictorial pentru revista VIVA!
și încă de atunci asemănarea dintre cele două a fost frapantă. Recent, aceasta a fost surprinsă chiar de către fiica ei într-un instantaneu emoționant alături de Ayan și, după cum se poate vedea, doamna Marilena Țiganu nu și-a perdut vitalitatea și nici zâmbetul fermecător, pe care l-a moștenit, de altfel, și fiica ei.
Tatăl Mihaelei s-a stins din viață, din păcate, cu mai mulți ani în urmă și, de atunci, mama sa i-a fost în permanență aproape.
Fosta profesoară de română din Piatra Neamț s-a ocupat mult timp de creșterea și educarea nepotului ei Ayan, care, pe când avea doar doi anișori o alinta „bica” pe bunica lui.
„După ce a murit tata am ținut-o pe mama mai mult lângă mine, am simțit eu că are nevoie. Am căutat tot felul de motive să stea cu noi la Monaco, să ne gătească etc.
Acum s-a întors în România unde le are alături pe prietenele ei’, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit redactia.ro.