Cum arată acum Cornelia, cea mai bătrână dansatoare de manele, la aproape 54 de ani

Cornelia, dansatoarea maneliștilor, este cunoscută de o țară întreagă pentru mișcările. A apărut de-a lungul timpului în zeci de videoclipuri ale pieselor și atrăgea privirile cu genele sale extrem de lungi, despre care spune că sunt naturale. Iată cum arată acum Cornelia, la aproape 54 de ani.

De mai multă vreme, Cornelia Dansatoarea a ieșit din lumina reflectoarelor. Ani la rând, era în centrul atenției și dansa în o mulțime de videoclipuri de manele, însă acum nu se mai știe aproape nimic de ea.

Cum arată acum Cornelia Dansatoarea

După „perioada de glorie”, Cornelia Dansatoarea este din ce în ce mai reticentă atunci când vine vorba despre viața ei personală și nu mai apare absolut deloc pe micile ecrane.

Cu toate acestea, deși înainte era apreciată de toată lumea, Cornelia Dansatoarea a dispărut pur și simplu și nimeni nu mai cunoaște detalii despre viața ei personală.

Cornelia Dansatoarea, pe de altă parte, este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o mulțime de fani. Postează destul de des fotografii cu ea și cu partenerul ei de viață, din călătorii.

De data aceasta, Cornelia Dansatoarea a mers într-o vacanță alături de soțul ei, în locuri magnifice

din toată lumea și a ținut să le arate și fanilor peisajele pe care le-a văzut, pe contul ei de TikTok, acolo unde are o comunitate impresionantă de urmăritori.