Cum a reacționat Alexandru Papadopol, după ce Ioana Ginghină i-a spus că se recăsătorește: „Mi se părea normal să îi spun eu”

Ioana Ginghină i-a spus fostului ei soț, Alexandru Papadopol, că se recăsătorește anul acesta, cu actualul ei partener de

viață, Cristi Pitulice.

Actrița a luat această decizie, de a-l anunța, pentru că i se pare normal să afle adevărul de la ea, și nu din alte părți.

În plus, conform spuselor ei, cei doi artiști sunt acum în relații foarte bune, la câțiva ani după divorț. Iată cum a reacționat actorul!

Recent, Ioana Ginghină l-a anunțat pe fostul ei soț, Alexandru Papadopol, că se recăsătorește curând cu actualul ei iubit, Cristi Pitulice. Actrița a explicat că obișnuiește să-l țină la curent pe tatăl fiicei sale cu toate deciziile importante din viața ei, pentru că așa i se pare normal. Astfel, se pare că cei doi au rămas în relații foarte bune, de respect, chiar și după divorț.

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de iubitul ei, Cristi Pitulice. Bărbatul a apărut în viața ei la ceva vreme după divorțul de Alexandru Papadopol, din 2019. Actrița și actualul ei partener sunt hotărâți să-și unească destinele chiar anul acesta, dovadă că îi leagă niște sentimente puternice și serioase.
Ioana Ginghină a confirmat recent, într-un interviu, că nunta cu Cristi Pitulice ar avea loc în 2022. Potrivit spuselor ei, încă nu au dat startul organizărilor, pentru că mai au timp destul până la fericitul eveniment. Conform declarațiilor artistei, acesta va fi unul simplu, în familie. Tot ea a dezvăluit că vor avea ca nași niște prieteni.

„Nu e grabă cu nunta. Prietenii noștri se căsătoresc în septembrie, deci mai avem destul de mult timp să organizăm. Nuntă, că așa e cuvântul, dar nu o să fie o nuntă în sensul acela, cu rochie de mireasă, cu tot tam-tamul. Va fi ceva simplu, între familie și prieteni. Nașii vor fi niște prieteni de ai noștri, ne-am gândit și la asta’, a povestit Ioana Ginghină pentru Wowbiz.ro.

Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, știe deja despre planurile mamei ei cu actualul iubit. Aceștia locuiesc de ceva vreme împreună și sunt deja ca o familie. Totodată, actrița a menționat că actul de căsătorie nu înseamnă foarte mult pentru ea, ci doar o hârtie. Spune ea, după ce a trecut prin „niște experiențe’, nu poate să mai spună că acea hârtie o mai „impresionează’ în vren mod.