Cum a răspuns Columbeanu Irina jignirilor! Nu s-a lăsat deloc intimidată:

Irina Columbeanu a fost dintodeauna în centrul atenţiei, fiind fiica unor personaje atât de cunoscute. Omul de afaceri Irinel Columbeanu o răsfaţă pe micuţă cu tot ce pofteşte ea, iar acesta a devenit un motiv de „zânzanie” printre unii oameni. O femeie i-a trimis un mesaj urât fetiţei de 10 ani, în care îi jigneşte părinţii.

„Ia-te de c*r şi sari în sus cu tot cu iPhone-ul tău de c**at. Ai doar 10 ani şi ai atâtea fiţe în tine, eu la 10 ani mă jucam cu păpuşile. Halal părinţi mai ai şi tu! Ai atâţia hateri încât, când postezi un video net-ul se opreşte”, este mesajul pe care i l-a trimis un internaut Irinucăi şi pe care aceasta l-a postat pe Instagram.

Copila nu şi-a pierdut cumpătul şi i-a răspuns frumos celei care a jignit-o: „Mulţumesc de complimente, om fără viaţă! Sper că te-ai simţit mai bine după ce m-ai jignit”.

Irinuca a primit un cadou de sute de mii de euro de ziua ei
De ziua ei, fetiţa a primit de la Irinel Columbeanu un apartament de lux, de care micuţa să se bucure atunci când mama ei, Monica Gabor, vine în ţară. Locuinţa are peste 100 de metri pătraţi şi este situată într-o zonă de fiţe, din nordul Capitalei.

Apartamentul l-a costat pe milionar peste 100.000 de euro. Locuinţa pe care i-a cumpărat-o Irinucăi face parte dintr-un complex rezidenţial, este unul dintre cele mai scumpe apartamente din acea zonă, iar Irina o să intre în posesia lui, cel mai probabil, când împlineşte 18 ani.