CUM A MURIT FETIȚA LUI LAURENȚIU REGHECAMPF. DRAMA DIN FAMILIA ANTRENORULUI

Drama din familia antrenorului Laurențiu Reghecampf a șocat publicul și a stârnit un val de compasiune față de acesta. Descoperă în continuare povestea cutremurătoare a pierderii unei fiice și cum acest eveniment tragic a influențat viața celebrului antrenor.

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 44 de ani, a trăit o dramă cumplită atunci când fiica lui din prima căsătorie s-a stins din viață în urma unei boli necruțătoare. Ana Lisa Cristina Reghecampf a pierit din cauza unei malformații congenitale la inimă, la doar o lună după ce părinții săi i-au sărbătorit primul an de viață. După divorțul de mama acesteia, Luca, fratele vitreg al fetiței decedate, a rămas sub grija mamei, locuind în Germania, dar făcând naveta între România și Emiratele Arabe Unite, acolo unde locuiește tatăl lui, Laurențiu Reghecampf, alături de soția sa, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan Reghecampf, agent FIFA, realizator TV și fotomodel român, este cunoscută pentru activitatea sa în lumea fotbalului. Ea și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008 și au împreună un băiețel, Laurențiu Reghecampf Jr, alintat de apropiați Bebeto. Acesta se înțelege foarte bine cu fratele său vitreg, Luca, și cu surorile vitrege, Sarah și Rebecca Dumitrescu. Cu o carieră impresionantă în fotbal și o familie numeroasă, Anamaria Prodan este o femeie puternică care a reușit să îmbine cu succes viața personală și profesională.

Impresară de succes, Anamaria Prodan are o soră mai mică, Anca Savelio, care s-a stabilit de mai mulți ani în America. Aici, aceasta s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio. Cele două surori împărtășesc o legătură puternică și se susțin reciproc în carierele lor profesionale. Pe lângă activitatea sa în fotbal, Anamaria Prodan s-a implicat și în diverse proiecte din lumea sportului, demonstrând că este o femeie de afaceri de succes.