Cum a fost surprins Iancu Sterp de către fratele său, Culiță?

Iancu Sterp a fost surprins în fapt de către fratele său, Culiță! Iată ce a făcut fostul concurent de emisiunea matrimonială

Iancu Sterp se numără printre cei mai cunoscuți foști concurenți de la Puterea Dragostei, emisiune în care a reușit să

cucerească inimile telespectatorilor, mai ales pe cele ale domnișoarelor.

Deși este unul dintre cei mai râvniți tineri din lumea mondenă românească, Iancu Sterp nu a reușit să își găsească sufletul pereche, nici măcar în competiția matrimonială de la Kanal D, deși a avut mai multe tentative.
Pe de cealaltă parte, fratele lui Culiță Sterp este foarte muncitor și niciodată nu i-a fost rușine să arate acest lucru! Iată cum a fost surprins în fapt de către artist când nimeni nu era prin preajmă.

Cum a fost surprins Iancu Sterp de către fratele său, Culiță?
Foarte implicat și muncitor, Iancu Sterp este stâlpul familiei și o ajută pe mama sa ori de câte ori are nevoie și, mai mult decât atât, le și arată fanilor care îl urmăresc pe rețelele de socializare, fără să se ascundă nici măcar o clipă. De data aceasta a fost prins în fapt de către fratele său mai mare, Culiță, care l-a filmat în timp ce se afla la stână și căra fân pentru oi.
Artistul a filmat întreg procesul în care Iancu încărca baloții de fân și nu oricum, pe ritumurile muzicii de petrecere: „Uite cum lucrează asta! Te antrenezi, bă?”, a spus Culiță, în timp ce îl filma pe fratele său care încărca baloți de fân.