CUM A FĂCUT AVERE MILIARDARUL DECEDAT ÎN ACCIDENTUL AVIATIC

Dan Petrescu, miliardarul despre care se știu prea puține lucruri, a decedat în urmă cu puțin timp, într-un tragic accident aviatic petrecut la periferia orașului Milano din Italia.

Dan Petrescu, supranumit ”miliardarul din umbră”, a fost partenerul de afaceri al lui Ion Ţiriac imediat după Revoluţie, iar averea de miliarde de euro a făcut-o din afaceri imobiliare.

Acesta era foarte discret: conducea maşini vechi şi se îmbrăca modest.

Extrem de discret, Dan Petrescu a câştigat sume uriaşe din imobiliare. Zeci de supermarketuri din ţară sunt construite pe terenurile sale, iar lunar încasează milioane de euro din chirii. Aşa a ajuns la o avere de aproximativ 3 miliarde de euro, fiind acum cel mai bogat român.

Necunoscut publicului larg şi îmbogăţit la începutul anilor ’90 ca angajat al grupului de firme Ţiriac, Dan Petrescu a făcut miliarde de euro.

Dan Petrescu, o prezenţă extrem de discretă
Miliardarul Dan Petrescu s-a ferit de ochii publicului mereu. În urmă cu ceva timp, CANCAN.RO relata că acesta se păstrează departe de viaţa publică. Conducea maşini vechi, se îmbraca sărăcăcios şi zbura la Monte Carlo, acolo unde locuia, doar cu avioane low cost. Mai mult, de la aeroport, acesta alegea să meargă cu autobuzul până la apartamentul său de pe Riviera Franceză.

Cum a murit Dan Petrescu
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, duminică, într-o clădire goală la marginea Milanului, în nordul Italiei. Toți cei opt oameni de la bord au murit. Avionul decolase din Milano duminică, la ora 13:03 cu destinația în Italia, iar la scurt timp, 13:12, s-a prăbușit. Avionul a plecat din România pe 30 septembrie.

Avionul, care a decolat de pe aeroportul Linate din Milano, se îndrepta către insula Sardinia, spun oficialii. Accidentul a avut loc lângă o stație de metrou din zona suburbană a orașului Milano.