Cum A Ajuns Să Arate Soția Lui Traian Băsescu, După Ce Fostul Președinte A Ascuns-O De Ochii Lumii. N-O Mai Recunoști–>>

Maria Băsescu, fosta prima doamnă a României pare să se bucure la maximum de momentele în care se poate ”răsfăța” la cumpărături, ca o simplă bunică.

Soția fostului președinte al României din perioada 2004-2014 a cumpărat cele mai frumoase cadouri pentru nepoții ei.

Maria Băsescu, așa cum nu a mai fost văzută niciodată

Fosta prima doamnă a României a mers la cumpărături fără SPP. Maria, soția lui Traian Băsescu, preferă să fie cât mai discretă la cumpărături, în timp ce inspecta raionul cu jucării dintr-un supermarket. Maria Băsescu a ales atent fiecare jucărie și a fost complet absorbită de momentul cumpărăturilor. Fosta soție a lui Traian Băsescu este bunica a patru nepoți, astfel și acdourile au fost pe măsură.

Maria Băsescu a fost îmbrăcată lejer și a asortat cu mult gust culorile hainelor. Mai mult, soția fostului președinte a purtat masca regulamentar și s-a plmbat multe minute bune printre rafturile cu jucării, semn că aceasta era decisă ca, de Crăciun, să le facă o mulțime de surprize nepoților pe care îi are de la Elena și de la Ioana Băsescu, cele două fiice pe care le are cu fostul președinte.

Maria Băsescu, o gospodină desăvârșită

Maria Băsescu este o gospodină desăvârșită. Fosta Prima Doamnă a țării a fost surprinsă de paparazzi, într-un mod inedit, la un supermarket din Capitală, dar, la acel moment, era însoțită de SPP, scrie cancan.ro.

Maria Băsescu a fost fotografiată în timp ce ieșea ccu mai multe pungi de cumpărături și se îndrepta cu ele spre mașină. Însă, cum nu el putea căra singură, soția lui Traian Băsescu a fost ajutată de SPP să le pună în portbagaj. După ce s-au asigurat că totul este în regulă, Maria Băsescu și angajatul SPP s-au urcat în mașină. Maria s-a așezat pe locul din spate, în partea dreaptă, iar angajatul SPP la volan și au pornit spre casă.