Culiță Sterp, totul despre Survivor după eliminare. Faimosul are multe probleme de sănătate

Culiță Sterp a fost unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor. Celebrul artist a făcut parte din echipa Faimoșilor și demonstrat că este cu adevărat un sportiv și un luptător bun.

Situația de acasă l-a determinat să-și dorească eliminarea, având în vedere că soția lui urmează să nască. În plus, fostul concurent s-a ales și cu mai multe probleme de sănătate.

Culiță Sterp s-a îmbolnăvit la Survivor
Culiță Sterp a fost concurent la Survivor. Timp de cinci luni, a demonstrat că este un bun sportiv și are o ambiție mare. Drept urmare, a adus multe puncte echipei sale și a ridicat-o, reușind să asigure de multe ori victoria.

Culiță a fost descalificat acum pentru a merge acasă și nu are niciun regret că a participat la Survivor, pentru că a fost o experiență interesantă pentru el. El speră că nu a supărat pe nimeni, doar că nevoia, dorul de familie l-a făcut să renunțe la premiul cel mare.

Fostul Faimos are ceva probleme de sănătate după cele cinci luni de stat în junglă. Astfel, revine acasă cu o fisură de menisc, un început de hernie de disc și cu zece kilograme în minus, toate acestea din cauza efortului și a lipsei mâncării.

„După aproape jumate de an de stat în junglă, luptându-mă cu inamicii nr 1 (foamea si dorul de casă), chiar dacă am plecat cu o fisură de menisc la picior si un început de hernie de disc la spate de pe trasee și cu vreo 10 kg în minus, pot spune că Survivor a fost experiența vieții mele, și că am învățat multe aici!

Îmi cer scuze daca am dezamăgit pe cineva cu plecarea mea dar după cum v-am mai spus, pt mine familia este cea mai importantă si după celelalte lucruri (banii, faima, cariera, etc)! Pe mine mă așteaptă premiul cel mare acasă ! ❤️Astăzi e ultima mea zi aici , ne vedem acasă! Vă iubesc😘”, a scris Culiță pe Instagram.