Culiță Sterp a răspuns sincer. A fost sau nu Daniela Iliescu amanta lui, înainte de a-i deveni iubită

uliță Sterp și iubita lui Daniela au răspuns întrebărilor fanilor legate de relația lor și de venirea pe lume a primului lor copil.

Cei doi au dat dovadă de sinceritate și nu au evitat nicio întrebare, chiar dacă unele au fost chiar indiscrete.

Au vorbit despre începuturile relației lor, despre cum se înțeleg cu socri, puțin și despre fosta căsnicie a lui Culiță, dar și despre bebeluș.

Intimități din relația lui Culiță cu Daniela Iliescu
Culiță Sterp a răspuns sincer. Cât este adevăr și cât minciună în ceea ce s-a spus despre el și iubita lui, Daniela Iliescu. Cei doi au intrat în vizorul publicului mai ales după ce Culiță a plecat la Survivor. Daniela a rămas acasă, însărcinată fiind, și a trebuit să facă față multor răutăți care au circulat pe Internet.

Una dintre ele face referire la faptul că Daniela a fost cea care a intervenit în relația dintre Culiță și Carmen de la Sălciua.

Eram singur când am început să vorbesc cu Daniela. E o părere greșită cum că Daniela s-a băgat între noi. Eu am făcut primul pas după ce am ieșit din cealaltă relație. Noi ne cunoșteam de mult timp, dar nu am avut nimic. Am fost prieteni din liceu, a spus Culiță. Tot ce se spune despre mine sunt invenții. Nu e nimic adevărat, a replicat Daniela.

În ceea ce privește bebelușul, Culiță a spus că și-a făcut cruce în momentul în care a aflat că Daniela este însărcinată, pentru că își dorea mult să devină tată. Spre deosebire de el, Daniela a avut o reacție ciudată, s-a și bucurat, s-a și panicat.

Culiță a știut, inițial, că va avea o fată
Cei doi au crezut, o perioadă, că vor avea fată, și au și pregătit un nume pentru bebelușă. Ulterior, au aflat, oficial, că Daniela va naște un băiețel, și s-au bucurat enorm.