Culiță Sterp a devenit tătic. Daniela Iliescu a născut un băieţel sănătos

Culiță Sterp Culiță a deveit tăticul unui băiețel de nota zece, care i-a surprins și pe medici, având la naștere greutata de 4 kg!

Culiță Sterp este în culmea fericirii! Potrivit unor surse din interiorul maternității, artistul a devenit, în urmă cu puțin timp, tatăl unui băiețel perfect sănătos!

Prima reacție a fericitului tătic

Jurnaliștii WOWbiz.ro au aflat, în exclusivitate, că frumoasa Daniela a născut natural într-o clinică de stat din Cluj.

Iubitul Danielei și tatăl copilului din pântec, Culiță, nu a fost alături de ei, plecând, timp de 6 luni departe de țară, tocmai în Republica Dominicană, la Survivor România 2021. Când artistul știa că se apropie sorocul și iubita lui, Daniela, urma să nască (n.r. undeva în jurul datei de 15 iunie ac), neliniștea a început să se instaleze în sufletul lui și nu a mai putut rezista departe de casă, așa că și-a cerut eliminarea din competiția Survivor.

Pentru că nu a reușit să plece eliminat fiind, Culiță Sterp a fost descalificat din competiția sportivă și s-a întors de urgență acasă pentru a-și strange iubita însărcinată în brate.

„Frumosul meu, sunt mândră de tine și felul în care te-ai descurcat în toate situațiile. Ai o ambiție și un calm aparte. Lumea te apreciază pentru asta i pentru mulți ești un exemplu, iar eu nu pot decât să confirm că de atâția ani de când te știu ai rămas același om simplu și bun, pe care faima nu l-a schimbat. M-ai uimit de atâtea ori și chiar știam de ce ești capabil, ne-ai depășit orice așteptare. Să fii mândru de tine, că nu oricine reușește să se descurce atât de bine, să reziste atâtea luni și cu siguranța experiența asta ți-a dat o mare lecție de viață pe care nu ar trebui să o uiți niciodată. Pentru noi tu ești câștigătorul, pentru că ai câștigat apreciere, respectul și iubire atâtor oameni!”, a scris Daniela Iliescu, pe rețelele de socializare.

La începutul sarcinii, Daniela s-a confesat prietenelor că este hotărâtă să nască pe cale naturată și doar în situații excepționale și dacă medicii o recomandă, va accepta cezariana. Nu s-a temut nicio secundă nici de durerile nașterii, de situațiile neprevăzute ce pot interveni când totul este lăsat la voia sorții.