Cu cine s-a iubit în tinerețe Loredana Groza. Pe lista ei se află și un cântăreț celebru

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Artista are o carieră de succes și este iubită de o mulțime de oameni, după o mulțime de ani de la debutul ei în muzică.

Are o familie fericită, un soț cu care se înțelege bine și o fiică ce-i seamănă mult. Deși a fost mereu rezervată în ceea ce privește viața personală, unele secrete din intimitatea ei au ieșit la iveală.

Relațiile vechi ale Loredanei Groza
Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România la momentul actual. Are o voce deosebită și întotdeauna este o prezență impecabilă. Deși are o mulțime de fani, niciodată nu a fost prea deschisă față de ei și nu a vrut să dea detalii din viața ei intimă.

Cu toate acestea, s-a aflat cu cine s-a iubit în trecut. Loredana s-ar fi iubit cu Ion Caramitru, celebrul actor. Aceste zvonuri nu au fost confirmate nici până acum, dar mai multe persoane au vorbit despre această relație.

Oana Roman, buna sa prietenă, a declarat în urmă cu mai mult timp că frumoasa Lori s-a iubit la un moment dat și cu unul dintre cameramanii de la Guvern, Cătălin Căţoiu, poreclit şi “Ţeavă”. Nici această relație nu a fost confirmată de către celebra artistă.

De asemenea, pe lista pretendenților Loredanei se numără și Marian Ionescu, din formația Direcția 5. Cei doi s-ar fi despărțit din cauza infidelităților bărbatului, pe care Loredana nu le-a putut accepta sub nicio formă.

Loredana Groza, secretul mariajului de succes
Loredana Groza are o căsnicie de succes alături de Andrei Boncea, de mai bine de 20 de ani. Celebra cântăreață a fost mereu rezervată atunci când vine vorba despre viața personală, dar a dezvăluit cum reușește să aibă o căsnicie atât de reușită, fără probleme.

Lori a declarat că secretul este să nu fii gelos și să-ți stresezi partenerul, să nu încerci să-i controlezi acestuia viața, ci să-i demonstrezi că ai încredere în el. Mai mult, cea mai importantă pentru ea este înțelegerea, de care ea are parte din plin.