Cu ce medie a absolvit fiica Adrianei Iliescu liceul. Eliza este șefă de promoție și va urma două facultăți

Fiica Adrianei Iliescu, femeia care a hotărât să dea naștere la vârsta de 66 de ani, a ajuns acum la vârsta de 17 ani și este absolventă de liceu. Iată cu ce notă a absolvit și ce planuri de viitor are!
Cu ce medie a absolvit fiica Adrianei Iliescu liceul

Eliza, fiica Adrianei Iliescu a fost împinsă încă de mică de la spate către tainele învățăturii. Mama ei a fost profesoară de română și a reușit s-o influențeze într-un mod pozitiv în educația ei.

Acum la vârsta de 17 ani, fetița este șefă de promoție și are planuri mărețe pentru viitorul său.

Tânăra își dorește ca după bacalaureat să urmeze studiile a două facultăți în paralel. Pe cat de viralizată a fost povestea ei de viață, fetița și-a păstrat modestia și bunătate. Ea este o domnișoară respectuoasă, pasionată de muzică și de dans, dornică să cunoască lumea ce o înconjoară.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!”, a explicat Eliza pentru impact.ro.

Eliza: „Sunt un om normal”
Fata a mărturisit aceleași surse și că nu se consideră o persoană de interes, vedetă, chiar dacă viața ei și a mamei sale a fost destul de mediatizată:

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni

normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”.