Cu câți bani a plecat acasă Sofia Vicoveanca de la spectacolul la care a umilit un grup de dansatori. Suma este colosală

Sofia Vicoveanca este extrem de apreciată printre români, așa că aceasta a reușit să bifeze multe evenimente unde a bucurat publicul de-a lungul timpului. Totuși, aceasta a făcut un gest bizar la un spectacol, ce i-a atras multe critici din partea fanilor.

Sofia Vicoveanca, gest bizar la un eveniment.

A fost aspru criticată

CITEȘTE ȘI: Chef Florin Dumitrescu are probleme de sănătate. Bucătarul se pregătește de operație

CITEȘTE ȘI:  ULTIMA ORA! Vești Foarte Bune Pentru Pensionari Și Copii SE MARESC ALOCATIILE 

CITEȘTE ȘI: Revin DECLARAŢIILE PE PROPRIA RĂSPUNDERE. Se iese din casă doar pentru motive întemeiate între 20.00 şi 5.00. DESCARCĂ MODEL

Mai exact, Sofia Vicoveanca a avut o ieșire nervoasă la un spectacol și a umilit un grup de dansatori. Cunoscuta cântăreață este preferată la diferite petreceri și evenimente, așa că a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a avut o reacție bizară.

Artista a fost invitată de onoară la Festivalul Haiducilor, ce s-a desfășurat în județul Neamț. Aceasta nu s-a putut abține și a urlat la un grup de dansatori după ce aceștia au decis să facă o horă chiar în fața scenei. Supărată pentru că nu a mai fost în atenția publicului, ea i-a alungat pe tineri.

„Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!”, a strigat Sofia Vicoveanca, la microfon.

Câți bani a primit Sofia Vicoveanca pentru spectacolul dat
Mulți au rămas cu un gust amar după gestul făcut de cunoscuta cântăreață, dar puțini știu câți bani a primit aceasta pentru spectacol. Chiar dacă și-a atras foarte multe critici din partea publicului, se pare că ea a cerut o sumă imensă pentru concertul oferit, spre surprinderea fanilor.

Astfel, Sofia Vicoveanca a primit 1.500 de euro pentru concertul dat, acesta fiind prețul standard pe care artista îl cere în momentul în care oferă un spectacol complet. Bineînțeles, prețul poate să fie negociat, dar cântăreața nu merge la un eveniment pe mai puțin de 1.100-1.200 de euro, potrivit Cancan.

Sofia Vicoveanca, prima reacție după eveniment: ‘Îmi pare rău’
Sofia Vicoveanca a decis să își ceară iertare după spectacol, explicând că a avut o zi problematică la momentul respectiv, chiar dacă un asemenea gest nu trebuia să fie făcut. Publicul nu a reacționat foarte bine după reacția ei supărătoare, așa că artista le-a cerut scuze tinerilor dansatori.

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LAS FIERBINȚI! A MURIT DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS

CITEȘTE ȘI: CLIPE GRELE PENTRU NADIA COMĂNECI: ”AM ÎNȚELES CĂ ESTE MAI BINE AȘA”. ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚ

„Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu…îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze.

Un gest care a ieșit fără să-mi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc.

A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță. Nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă. Îmi cer iertare, dacă nu…Dumnezeu va face dreptate.”, a declarat aceasta, la Antena3.