Cu cât se vând noile bancnote de 20 de lei. Românii vor să se îmbogățească de pe urma lor

Românii au scos la vânzare…bani!

 

Puse în circulație de Banca Națională a României de la începutul lunii decembrie a acestui an, au ajuns deja pe site-urile de comerț online de la noi din țară, iar „ofertele” sunt surprinzătoare.

 

Cum arată anunțurile și cu cât se vând noile bancnote de 20 de lei cu care românii vor să se îmbogățească.

Noile bancnote de 20 de lei au fost scoase la vânzare
Au trecut mai puțin de patru săptămâni de când Banca Națională a României (BNR) a pus în circulație noile bancnote de 20 de lei, primele pe care apare o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu.

Noua banconotă este imprimată pe suport de polimer, în tehnică mixtă plană/în relief, are dimensiunea de 136X77 mm și culoarea este verde-oliv. Puțini români au avut ocazia, până acum, să o primească, însă cei dornici să pună mâna pe mai multe exemplare își pot satisface curiozitatea pe site-urile de anunțuri.

Una dintre oferte pune la bătaie o sută de bancnote cu Ecaterina Teodoroiu la prețul de 2.500 de lei, adică cu 500 de lei mai mult decât valoarea inscripționată.

„Vând fișic de 100 de bancnote de 20 de lei cu Ecaterina Teodoroiu, nu se desface fișicul, nu se dau la bucată. Bancnotele sunt serii de 20-30 consecutive, nu sunt de la 1 la 99”, este unui dintre anunțurile de vânzare.

Într-un alt anunț se vinde „pliant de prezentare a bancnotei de 20 lei însoțit de bancnota din imagine” cu 50 de lei.

Cu cât se vând noile bancnote de 20 de lei