Cristina Șișcanu, urare emoționantă pentru aniversarea de 18 ani a fiului lui Mădălin Ionescu

Pe 7 decembrie 2021, Filip, fiul lui Mădălin Ionescu (51 de ani), a împlinit 18 ani.

Cu ocazia aniversării acestuia, soția prezentatorului TV, jurnalista Cristina Șișcanu (37 de ani), a scris un mesaj emoționant în mediul online.

Cristina Șișcanu, urare emoționantă pentru aniversarea de 18 ani a fiului lui Mădălin Ionescu „Astăzi, Filip a împlinit 18 ani… Poate să se însoare. 😜.

Offf, de ce a trebuit să porți aceasta suferință? Îți voi fi alături până la capăt, dincolo de limitele vizibile și invizibile ale existenței! La mulți ani, băiatul meu iubit! #filipionescu”, a scris Mădălin Ionescu pe Instagram.
„La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge… Parcă ieri m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus, pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână… De-atunci suntem împreună, de-atunci am devenit mamă… Aveai 6 ani… Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului”, a scris Cristina Șișcanu în mediul online. „De ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îți doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. ❤️ #filip”, a încheiat. Ce problemă de sănătate are Filip Ionescu „Filip a avut o neșansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deși, când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poți spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiți, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi…”, a declarat Mădălin Ionescu pentru OK! Magazine.