Cristina Cioran a lăsat fetița nou născută în spital și a plecat la mare.

Cristina Cioran trece printr-o perioadă extrem de grea din viața sa, după ce fetița ei s-a născut prematur și acum trebuie să mai stea ceva timp în spital pentru a crește și pentru ca medicii să o aibă sub supraveghere.

Cu toate acestea, Cristina și-a făcut timp să meargă la mare, lucru ce i-a scos din minți pe fani.

Cristina Cioran și-a lăsat fiica singură în spital
Cristina Cioran a devenit de curând mamă, dar mai devreme decât ar fi trebuit și decât se aștepta. Vedeta a avut ceva complicații cu sarcina și fetița ei a venit pe lume la doar 29 de săptămâni și va fi nevoie să stea ceva timp la incubator, sub atenta supraveghere a medicilor.

Cristina Cioran s-a externat, însă, pe propria răspundere. Ea a constatat că nu are cu ce să o ajute pe micuță, pentru că nu o poate alăpta, așa că a mers acasă, la familie. O vizita cât de des putea pe fetiță și va petrece timp alături de ea cât îi este permis, dar asta nu înainte de a se testa pentru covid, pentru a se asigura că nu este un pericol pentru ea.

„O voi putea vizita de două ori pe săptămână cu test COVID, o voi putea mângâia atât cât mi se va permite ca să nu îi pun în pericol viața”, a declarat Cristina Cioran pe contul său de Instagram.

Cioran, criticată aspru pe Internet
Cristina Cioran este activă în mediul online și le comunică internauților tot ce se mai petrece important în viața ei. Zilele acestea, ea a plecat la mare pentru a mai scăpa de stres și de gândurile negative pe care le-a avut în ultima perioadă. Ieri, însă, a publicat o poză cu mama ei, de la Constanța, cu ocazia zilei ei de naștere.

Fanii au criticat de la început alegerea de a ieși din spital, dar acum au reacționat și mai mult. Aceștia au acuzat-o că ea stă și se distrează, în timp ce fiica ei se luptă să crească. Vedeta a reacționat calm, explicând că nu poate face nimic pentru cea mică și că nu schimbă situația dacă stă în fața spitalului.

”Doamne ferește, da nu as fi plecat din spital, da pai la mare”, ”O femeie care suferă cât de cât, nu lasă copilașul în spital și pleacă la mare, dar așa a plecat și înainte de a naște prematur, femeie modernă”, ”Ferească Dumnezeu, cred ca muream acolo, dormeam în fața spitalului și acasă nu plecam fără fetița mea, dar la mare, ferească Dumnezeu”, ”Nu aș fi crezut că poate cineva să facă așa ceva! Eu plăteam zi de zi spitalul, numai să mă lase să stau lângă copilul meu!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.