Cristian Pomohaci, gafă monumentală pe Internet. Fanii l-au taxat: “Sunteți pur și simplu macabru”

Cristian Pomohaci lovește din nou. A participat la funeraliile soției lui Nicolae Botgros și a făcut poze sicriului cu trupul neînsuflețit, pe care mai apoi le-a postat pe Facebook.

Cristian Pomohaci s-a pozat lângă sicriul soției lui Nicolae Botgros

Funeraliile soției lui Nicolae Botgros au avut loc la Chișinău, iar Cristian Pomohaci și-a dorit să fie prezent. A mers la biserica unde era depus trupul neînsuflețit al artistei și a făcut mai multe poze pe care le-a postat apoi pe pagina personală de Facebook.

Pozele au fost însoțite de un mesaj emoționant, de condoleanțe. Postarea a strâns peste 35.000 de aprecieri.

Vioara maestrului Botgros azi nu cântă. Azi plânge. La fel și viorile Lăutarilor de la Chișinău …
La fel și toată Basarabia ….
La fel și noi cei care o iubim și am aplaudat-o azi la ultimul concert pe LIDIA BEJENARU Botgros …..
Chișinău, MO- 28.07.2021

Cu toate astea, imaginile postate pe Internet au stârnit revolta oamenilor care le-au văzut și care l-au taxat pe Pomohaci. Mulți i-au spus că ar fi trebuit să ceară acordul familiei decedatei pentru a posta aceste poze pe Facebook.

Lidia Bejenaru s-a stins pe 26 iulie, după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Iată câteva dintre reacțiile internauților după ce Cristian Pomohaci s-a pozat lângă sicriul descoperit în care se afla soția lui Nicolae Botgros.

Doamne !! Presupun ca ati intrebat família daca este de acord sa postati asa imaginii?Drum lin si multa tarie la intreaga familie!

De ce postati astfel de poze? Credeti ca doamna si-ar dori ca imaginile cu ea pe ultimul drum sa fie publice? Unele momente raman in familie!
Sunteți pur și simplu macabru. Îmi este greu sa cred ca defuncta doamna și familia și-au dorit sa fie fotografiata și expusa pe facebook. Sinistre apucături. Sa te pozezi cu un om mort. Mare îți e gradina, Doamne!

Nu este prima dată când Cristian Pomohaci merge la înmormântarea unei persoane publice, se pozează cu sicriul și pune pozele pe rețelele de socializare. A mai făcut asta la funeraliile artistei Ileana Ciuculete. Și atunci a stârnit revolta internauților care l-au judecat aspru.