Cristian Boureanu are o nouă iubită. Actrița este cu 24 de ani mai tânără decât el

Cristian Boureanu (49 de ani) ar forma un cuplu cu actrița Cristina Belciu (24 de ani).

Contactat de redactorii CANCAN, cei care au făcut în exclusivitate dezvăluirea privind noua sa relație, fostul politician

nu a negat informația, cerând doar să i se respecte intimitatea. Cristian Boureanu are o nouă iubită.

Actrița este cu 24 de ani mai tânără decât el
Potrivit CANCAN, cei doi formează un cuplu din decembrie 2021. Perechea s-a cunoscut într-un restaurant din București. Cristina a apărut în aceeași lună pe coperta revistei italiene „Rope”. Editorii publicației au numit-o „la nuova Bellucci – noua [Monica] Bellucci”.

Cristina Belciu este din Moinești, județul Bacău, și a urmat Facultatea de Litere a Universității din București, specializarea Comunicare și Relații Publice. Activează ca actriță, model și creator de conținut online, având și un blog, „The Voguish Signature”. „Totul a început ca un hobby din care am început să câștig bani. A ajuns ca un job, doar că nu se simte așa, pentru că fac ce-mi place”, declara Cristina Belciu în 2018, pentru Desteptarea.ro.

În 2021, Cristina a fost distribuită în pelicula „Long Island Club”, alături de actrița Cristina Gheorghe. Pelicula are un buget de 800 de mii de euro și va fi difuzată în România, dar și în alte țări europene, precum și în cadrul festivalurilor de film din Italia. Pelicula spune povestea savuroasă a unei dansatoare de striptease și a unei actrițe care, cu timpul, devine o hoață de bijuterii de primă clasă. Filmul are trei regizori: Tiberiu Hârsan, Marian Moldoveanu, cunoscut drept Mark Azekkok, și Tobi Ibitoye, fost concurent și finalist „Vocea României” (2015).

Cristian Boureanu și fosta lui logodnică, Laura Dincă (24 de ani), s-au despărțit în vara anului 2021, după 6 ani de relație. Perechea s-a logodit în anul 2018 și urma să se căsătorească în 2019. Cu toate acestea, evenimentul a fost amânat. „După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat. Este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune, pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau niciun fel de declarație”, a spus Cristian Boureanu, pentru Național.
„Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre… Dar, oricum, eu îl iubesc. Este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, declara Laura Dincă anul trecut, pentru Fanatik. „Relația noastră nu mai funcționa. Cum era să ne căsătorim în august, să facem unul, doi copii, iar apoi, în doi sau trei ani să ajungem tot aici, să ne despărțim, să rămân singură cu copiii? Acum, într-un fel, e mai bine…”, a mai declarat modelul, pentru aceeași sursă.