Corina Dănilă, despre cel mai mare secret. De ce boală suferă și cum trăiește cu ea: „O duci toată viaţa”

Corina Dănilă este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Realizatoarea TV a fost

implicată în proiecte de succes și a devenit celebră peste tot, dar se pare că viața ei nu a fost deloc una ușoară. Se luptă de ani buni cu o afecțiune grea, de care nu va scăpa niciodată.

Corina Dănilă, adevărul despre boală
Corina Dănilă este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Rolurile din telenovelele

celebre de pe Acasă TV i-au adus mare succes și o mulțime de fani. Aceștia o iubesc atât pentru talentul său actoricesc, dar mai ales pentru personalitatea sa puternică.

Realizatoarea emisiunii ”Gala Umorului” a fost mereu deschisă față de publicul său și i-a plăcut să

împărtășească cu acesta problemele sale. Recent, vedeta a oferit un interviu, acolo unde a recunoscut
faptul că suferă de o boală autoimună și că s-a ferit mult timp să se afișeze cu aceasta.

Mai exact, ea suferă de Vitiligo, o afecțiune destul de grea. O astfel de boală se declanșează pe fond emoțional, când organismul este foarte slăbit și se manifestă prin decolorarea anumitor zone de piele. Acestea sunt inestetice, dar nu provoacă să simptome mai grave și nici durere.

Cum ascunde actrița petele de pe corp
Deși nu se ferește să recunoască faptul că suferă de această afecțiune, încearcă să ascundă petele prin machiaj. Corina Dănilă consideră că ar fi o lipsă de respect să apară în fața fanilor așa și să le

distragă acestora atenția. Astfel, vrea să îi țină atenți la ceea ce prezintă, nu la aspectul ei fizic.

Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator și telespectator, folosesc machiaj și pe față și pe mâini, atât la teatru, cât și la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac și la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini.

Încerc, de ceva vreme, să țin sub control evoluția și să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete.”, a declarat Corina Dănilă pentru revista VIVA.

Situația este mai dificilă în sezonul cald, când pielea se bronzează și petele albe ies mai tare în evidență. A apelat chiar și la fototerapia violetă pentru a ține boala sub control, dar este conștientă că, odată declanșată, o va urmări toată viața.