Corina Chiriac, dezamăgită de pensia pe care o primește de la stat: „Dacă bănuiam ce vre­muri vin…”

Corina Chiriac, dezamăgită de pensia pe care o primește de la stat. Celebra artistă a ieșit la pensie după mai bine de 50 de ani de carieră pe scena muzicii românești.

Cântăreața, în vârstă de 71 de ani, a povestit că primește o pensie foarte mică, motiv pentru care trebuie să fie foarte atentă la cheltuielile pe care le face. Corina Chiriac s-a retras din televiziune în urmă cu ceva timp, iar acum se bucură de liniște.

Corina Chiriac, dezamăgită de pensia pe care o primește de la stat: „Dacă bănuiam ce vre­muri vin…”
Corina Chiriac este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața are în spate peste 50 de ani de carieră în muzică, fiind extrem de mândră de realizările sale.

În urmă cu câțiva ani, Corina Chiriac anunța că se retrage din televiziune, făcând parte din echipa Național TV vreme de câtiva ani. În prezent, artista se bucură de liniștea din viața ei, dar recunoaște că pensia pe care o primește lunar, de la stat, este foarte mică. Mai mult, vedeta este foarte atentă la cheltuielile pe care le face.

”Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă.

Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva”, a declarat artista pentru revista Formula As.

VEZI GALERIA FOTO