Copiii Nicoletei Luciu Sunt De Nerecunoscut! Au Crescut Și Sunt Extraordinari De Frumoși! Băieții Ca Băieții, Dar Stai Să O Vezi Pe Fetiță, O Superbitate! Imagini Inedite.

Nicoleta Luciu, considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, poate candida cu succesc

la titlul de cea mai grijulie mămică. Ipostazele în care reporterii Spynews.ro au suprins-o pe vedetă sunt dovada clară a acestui lucru.

Cum vremea din weekend-ul care s-a încheiat a fost însorită, mulţi români au luat cu asalt parcurile şi staţiunile montane.

Aşa a procedat şi Nicoleta Luciu, care a profitat din plin de temperaturile ridicate din termometre şi a dat fuga la munte,

împreună cu copiii săi. În căutarea unei oaze de linişte,

diva a optat pentru o excursie la Râşnov, acolo unde cei mici au avut parte de câteva lecţii de istorie, dar şi de multă distracţie.

Discretă din fire, Nicoleta Luciu a înceract să nu atragă privirile turiştilor. Aşa că, în timp ce odraslele se jucau de mama focului în renumitul parc de distracţii din oraş, vedeta a stat pe o bancă, alături de

bona micuţilor şi i-a supraveghiat tot timpul. Îmbrăcată cu o ţinută sport, Nicoleta Luciu şi-a acoperit privirea sub o pereche de ochelari de soare.

După ce s-au distrat de minune în renumitul parc de distracţii din Râşnov, cei mici au simţit nevoia de puţină adrenalină, aşa că s-au îndreptat direct spre cinematograful 9D din apropiere.

Cât timp copiii s-au bucurat de noua tehnologie, diva i-a aştepat liniştită. Pentru a scăpa de plictiseală, vedeta a urmărit distracţia celor mici pe un ecran amplasat la intrarea în sala de spectacole.

Mai mult, pentru a rămâne cu o amintire, Nicoleta a pus repede mâna pe telefon şi a imortalizat momentele de bucurie ale micuţilor.

Este căsătorită cu renumit om de afaceri
Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo.

Cei doi au împreună patru copii. Primul dintre ei este Zsolt junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

Cât au crescut cei 4 copii: