Controversă la spitalul din Bârlad. Bebeluş „invizibil” pentru medici, dureros pentru mamă

Spitalul din Bârlad, martor al unei întâmplări desprisă din domeniul ştiinţifico-fantastic.

Andreea Todeilă, în vârstă de 30 de ani, a venit să nască un bebeluş, dar a fost trimisă acasă cu diagnosticul de „sarcină închipuită”.

Andreea Todeilă a venit din Germania cu o sarcină cu probleme. Femeia a fost adusă de ambulanţă pe 7 februarie la spitalul din Bârlad, acuzând dureri de naştere. La CPU Bârlad a fost înregistratã cu sarcină la termen, fiind chemat medicul specialist ginecolog, care a dus-o în sala de naşteri. Aici situaţia a devenit de-a dreptul halucinantă. Medicul ginecolog de gardă a constatat cã în pântecele femeii nu se află niciun copil.

Femeia însă, susţine că are contracţii, copilul mişcă, se aude cum îi bate inima, dar nu se vede niciun copil la testul imagistic. Plângând, femeia a explicat că mai are un copil, născut în anul 2011 în acelaşi spital, când i s-a pus diagnosticul de chist ovarian. În timpul operaţiei, medicii nu au găsit un chist, ci o fetiţă de 3,4 kilo…

Mi-a zis că sunt obezã, să plec oriunde la alt spital, aici să nu mai stau că nu am nicio sarcinã! Și eu nu mai pot de durere!”, a spus Andreea Todeilă, potrivit vremeanoua.ro.

Andreea Todeilă a plecat astăzi la un spital din Bucuresti, de unde va reveni ori cu un copil în brate, ori vindecată de sarcina închipuită, scrie aceeaşi sursă.