Concurenți Chefi la Cuțite sezonul 9. Cine a rămas în ultimele 2 battle-uri, înainte de semnifinală

Concurenți Chefi la Cuțite sezonul 9. Care sunt cei care au o șansă mare de a ajunge în semnifinala show-ului de la Antena 1.

Chefi la Cuțite sezonul 9: Cine sunt concurenţii din echipa lui Chef Florin Dumitrescu
Cătălin Amarandei

Cătălin Amarandei s-a prezentat în audiţii cu un mușchiuleț de miel în crustă de ierburi aromate cu piure de trufe și legume de toamnă. Acest preparat i-a pus în valoare calităţile de bucătar.

Concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite 2021 a lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, apoi a primit un job ca sous chef.

După ce a trecut peste o dezamăgire în ceea ce priveşte locurile de muncă din străinătate, Cătălin Amarandei s-a întors în România şi şi-a început cariera de bucătar.

Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru are 24 de ani, iar în preselecţiile de la Chefi la Cuţite 2021 s-a prezentat cu o rețetă de burger de cartofi.

Narcisa Birjaru a ţipat de fericire şi a făcut declaraţii de iubire, atunci când a aflat că face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

„Vreau să le arăt tuturor că pot, pentru că au fost foarte mulți care mi-au spus că nu pot”, a dezvăluit în audiții Narcisa Birjaru, abia putând să-și mai stăpânească lacrimile de emoție.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit tânăra, în timp ce gătea rețeta aleasă pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.