Compotul de sfeclă roșie, vindecă aproape toate bolile și cum se prepară
Compotul de sfeclă roşie se obţine prin simplă fermentare şi este eficient în tratarea multor boli.
Se prepară după o reţetă tradiţională rusească.
Rezultatele unor cercetări medicale arată faptul că un consum regulat de compot de sfeclă roşie previne dezvoltarea tumorilor maligne, datorită acţiunii îmbunătăţite a ficatului ce face posibilă curăţarea organismului de toxine şi de alte „deşeuri”, îndepărtând constipaţia şi alte probleme cu intestinele, scrie portalul Surplus de sănătate.
Medicina tradiţională rusă consideră compotul de sfecla roşie drept cel mai bun medicament non-medical pentru hipertensiune arterială, deoarece normalizează tensiunea arterială pentru o perioadă mai lungă de timp şi este extrem de util în tratamentul aterosclerozei.
Ingrediente necesare:
1 borcan de sticlă de 3 litri
700 de grame de sfeclă roşie descojită
2 linguri de făină de secară sau neagră
200 grame de zahăr (zahărul se poate înlocui cu miere, aceeaşi cantitate)
100 grame de stafide